YAZ OKULU BAŞVURULARI HAKKINDA!!!

ÜNİVERSİTEMİZDE AÇILAN YAZ OKULU DERSLERİNİ ALACAK ÖĞRENCİLER İÇİN

Üniversitemiz öğrencileri aşağıda belirtilen tarihlerde yaz okulu ders kaydı yapabilirler. Yaz okulunda açılan dersler,  Akademik Birimlerimizin web sayfalarından takip edilebilecektir.

Seçeceğiniz ders veya derslere göre yaz okulu ücreti sistem tarafından hesaplanacaktır. Aşağıda belirtilen kesin kayıt tarihleri arasında ders ücretlerini Halk Bankasına yatırabilirsiniz.
Yaz okulu uzaktan eğitim yöntemi ile yürütülecektir.

Ortak zorunlu dersler ( Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi ı-ıı, Türk Dili ı-ıı, Yabancı Dil ı-ıı );
Ön lisans öğrencileri için de Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulunda açılmıştır.

Başvuru Kılavuzu için tıklayınız.

Öğrenci Bilgi Sistemine erişmek için tıklayınız.

YAZ OKULU TAKVİMİ

Kesin Kayıt ve Yaz Okulu Ücret Yatırma                             28.06.2021 – 02.07.2021
Kapanan Derslerin Yerine Ders Seçimi                               06.07.2021 – 07.07.2021
Derslerin Başlangıcı                                                             12.07.2021 – 05.09.2021

İletişim Bilgileri için tıklayınız.

BAŞKA ÜNİVERSİTEDE AÇILAN YAZ OKULU DERSLERİNİ ALACAK ÖĞRENCİLER İÇİN

• 05.07.2021 tarihinden sonra yaz okuluna başvuran öğrenciler başvurdukları dersler Üniversitemizde açılmış ise ilgili dersleri üniversitemizden almak zorundadır.
  • Başka Üniversitelerden ders almak isteyen öğrencilerin aşağıdaki ders alma talep formunu doldurup imzalayarak danışmanına göndermesi gerekmektedir. Başka Üniversitelerden alınan derslerin birimimizde kabul edilmesi için danışmanın onay vermesi gerekmektedir.

FR-080  Yaz Okulunda Başka Üniversiteden Ders Alma Talep Formu

YÖ-022-Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Yaz Okulu Uygulama Esasları