İlk ve Acil Yardım Programına Kayıt Yaptıracak Öğrencilerin Dikkatine!!!

KAYIT TARİHLERİ: 03-07.09.2018

1-) Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programına kayıt yaptıracak olan öğrenciler belirtilen tarihler arasında (Bkz.233 koşulu gereğinceMeslek Yüksekokuluna gelerek bizzat kendileri kayıt yaptıracaklardır.

2-) İlk ve Acil Yardım Programına kayıt yaptıracak olan öğrenciler, Devlet Hastanelerinden veya Üniversite Hastanelerinden (Aile Sağlığı Merkezinden alınan rapor geçerli değildir), sürücü belgesi almaya engel olmayan bir beden yapısı ve ruh sağlığına sahip olduklarını belgeleyen sağlık raporu almaları gerekmektedir. Öğrencinin boy ve kilo değerleri sağlık kurulu raporunda belirtilmesi gerekmektedir. Ayrıca öğrencinin boy ve kilo değerleri program koordinatörlüğü tarafından kontrol edilecektir. 233. madde gereği gerekli boy ve kilo şartına sahip olmayan öğrencilerin kaydı yapılmayacaktır.

Sorularınız için: 0446 224 20 45